ben-linda.laserlogga
Nacke-Linda-Laserlogga
fibromyalgi-Linda.laser.logga
Linda Laser (CMYK)
knä-lindalaserlogga2
fot-linda-laser-logga
huvudvärk-migrän-linda-laserlogga

SAMARBETSPARTNERS

VINCENT GREIN


Över säsongen 19/20 kommer jag ha förmånen att hjälpa Vincent Grein, en av Sveriges mest lovande unga skidskyttar. Vincent är från Gällö och har bland annat fem USM-medaljer & ett JSM guld från sitt första år som Junior.


Så här säger Vincent själv: " Samarbetet med Linda Laser kommer hjälpa mig att optimera min prestation vid träning och tävling. Redan nu märker jag att kroppen kan ta åt sig mer vid träningen. Har testat diverse metoder tidigare men aldrig hittat någon som gjort så stor skillnad på musklernas funktion och smidighet som laser. 


Linda är kompetent både vad gäller laser och kroppen, jag känner mig trygg i att min kropp enbart kommer (kommer dra nytta) må bättre av behandlingarna Lindautför. Lindas kunskap och pedagogiska sätt att förklara gör det enkelt för mig att förstå både vad som kan förändras och förbättras samt hur det sker."


Som ung elitidrottare är det mycket att tänka på. Rätt kost, rätt återhämtning, mental träning och det är viktigt att ta hand om sin kropp och jobba förebyggande för att undvika skador. Där kan jag hjälpa till. Med förebyggande behandlingar genom säsongen hoppas vi kunna ge Vincent ännu bättre förutsättningar för att bygga för framtiden. Laser/ massage kan användas till mycket mer än bara vid läkning!


Vi passar nu även på att gratta Vincent till Bräcke kommuns idrottstipendium 2019!