citat-hund-linda-laser copy
citat-hund-3
jakthund-linda-laser-logga
Linda Laser (CMYK)
Thelma-Linda-laser-logga
hund-linda-laser2 copy
citat-sår-linda

DJURKOMMUNIKATION

Vad djurkommunikation är:


• En helt naturlig skicklighet som vi alla är födda med.

• Ett utbyte av energi antingen personligen eller över avstånd med känslor, ord och bilder.

• En tro eller erkännande av att alla varelser är intelligenta och att de kan förstå, interrelera och kommunicera.

• Om att skapa ett tryggt utrymme byggt på kärlek, acceptans, ej dömande och förtroende där våra djurvänner har friheten att uttrycka sig helt och fritt.

                                                                                                                          

Vad djurkommunikation inte är:


• Något nytt - inhemska stammar runt om i världen har kommunicerat med djur intuitivt i århundraden.

• Sinnekontroll. Att kommunicera med ett djur får dem inte att göra vad du vill att de ska göra. Precis som att prata med en familjemedlem, vän eller kollega, tvingar kommunikation inte någon att hålla med om din åsikt eller följa dina regler, om de är uppriktigt emot det av egna skäl.

• Om diagnos av hälsoproblem-professionella djurkommunikatörer analyserar, diagnostiserar eller föreskriver inget medicinskt. Vi kan hjälpa till genom att förmedla vad ditt djur behöver säga, hur de mår, var de gör ont och vad som är och inte hjälper dem. (Djurkommunikation ska aldrig användas som ett substitut för veterinärhjälp)


Djurkommunikation kan användas inom olika områden och inkluderar, men är inte begränsat till, följande typ av information från djuret:


a. Beteendefrågor: att komma till grundorsaken till ett beteendefråga ur djurets perspektiv, fråga om de är villiga att förändra och vad de behöver från sin vårdnadshavare för att stödja förändringen i beteende;


b. Hälsofrågor: vad är djurets känsla, är det fysiskt eller känslomässigt, vet djuret orsaken, vilka åtgärder eller åtgärder är djuret öppet för;


c. Förberedelse för döden/ Djur som har gått bort :

•  Före: när det närmar sig tid att gå vidare, vad behöver djuret för att stödja dem innan det går över och har djuret några önskemål eller preferenser om vad de skulle vilja hända;

• Efter : när ett djur gått vidare, vad är deras uppfattning om deras bortgång, var är de nu, vad gör de, vad var deras livssyfte med vårdnadshavaren;


d. Bortsprungna djur/ spårning: om ett djur har försvunnit eller blir stulet, vilken information kan samlas in från djuret för att hjälpa till att lokalisera dem.Min roll som djurkommunikatör:


Jag är en kvalificerad utövare av Djurkommunikation enligt den ett-åriga kurs jag gått: Pet Whisperer International Professional Animal Communication.


Att ge ärlig information och hjälpsamma lösningar till dig, vårdnadshavaren, i enlighet med detaljerna på remissformuläret och alla andra relevanta insikter som djuret gav vid konsulttiden.


Din roll som djurets vårdnadshavare:


Att ge tillstånd om kommunikationens omfattning; till exempel kan frågor av personlig karaktär komma upp och att delning av sådan information accepteras av dig som vårdnadshavare. Personlig information kan delas av din djurvän i form av spegling. Det är här våra djurvänner agerar vårdnadshavarens rädsla, osäkerhet, känslor, undermedvetna tankar eller hälsoproblem. 


Att vara öppen och villig att lyssna på all information som mottagits från din djurkompis, i en anda av att ge en större medvetenhet, förståelse och tydlighet för alla problem eller situationer som uppfattas ur din djurs väns perspektiv.


Att njuta av och omfamna processen och lämna alla inblandade, människor och djur, känner sig hörda, värderade, förstådda och stöttade.Konsultationsprocessen:


Tillsammans med detta informationsblad finns det också ett kontrakt och ett remissformulär som du behöver fylla i och återvända till mig innan konsultationen. Ange så mycket information som möjligt på remissformuläret för att jag ska kunna hjälpa dig att ställa rätt frågor och få utförliga svar.


Kom ihåg att markera dina behörigheter för att någon av dina egna personliga uppgifter ska delas om de tas upp.


Skicka ett tydlig foto av din djurkompis. En nära bild på huvudet är att föredra om möjligt med de ifyllda formulärerna. Se till att endast ett djur finns på fotot.


När jag har avslutat kommunikationen med din djurvän, kommer jag att kontakta dig för att återkoppla.


Om du har några frågor eller är osäker på någon del av förfarandet, tveka inte att fråga mig.