kund

Human

Daniel

År 2000 var jag med om en bilolycka där jag krossade två kotor i ländryggen och har sedan dess haft stora bekymmer med rörligheten och med smärta. År 2009 var jag med om ännu en bilolycka där min högerfot fick svåra krosskador, vilket resulterade i nervskador och känselbortfall. När jag 2015 kom i kontakt med Linda åt jag dagligen starka värktabletter och antiinflammatorisk medicin. Redan efter första behandlingen kunde jag lägga både värktabletter och antiinflammatoriska medecinen åt sidan. Innan lasern kunde jag inte röra på min stortå och hade svårt att gå på min fot då den plötsligt bara kunde vika sig. Nu är jag i stort sett smärtfri pga lasern och har inte ätit en enda värktablett sedan 2015. Så för mig har lasern hjälpt mig oerhört mkt, dels att jag kan gå mkt bättre och slippa den ständiga värken.

Ingela

Jag tränar flera gånger i veckan och testade faschiavågmassage för lite snabbare återhämtning. Jag upplevde Lindas nya behandling som väldigt positiv. Fick en ökad rörlighet direkt i det behandlade området och mjukhet i musklerna. Jag hade tränat hårt tre dagar på raken när jag fick behandling och för en gångs skull fick jag ingen träningsvärk alls efter.

 

Det gav mersmak! Tror detta passar alla som är lite känsliga för massage och tycker det gör ont. Det här jobbade djupt utan att man märkte det.

Victor

Straxt före Jul 2015 bröt jag foten och förlorade mycket av rörligheten i den. När sommaren kom och fotbollen började så kunde jag inte springa utan det gjorde jätteont, Linda Laser kontaktades och hon påbörjade en behandling omgående med laser, efter 6 behandlingar med tillhörande stretching så blev foten som ny och jag kunde slutföra fotbollssäsongen! Tack Linda!

PS: Jag trodde att laser skulle göra ont men den kändes inte alls.

Victor 11år.

Oscar

När jag kom till Linda första gången hade jag stora problem med stelhet och löpning, vilket är ett stort problem som fotbollsspelare. Redan efter första behandlingen med laser/fashiavåg känner jag hur musklerna jobbade för att bli normala och nu efter två veckor kan jag gå för fullt.

Gustav

När jag började växa fort i 7:an så fick jag jätteont i båda knäna och undersökning visade att det var schlatters. Det är en sjukdom där lårmusklens senfäste blir inflammerat. De berättade att det inte är ovanligt i min ålder när man växer som mest. Om man får Schlatters kan man ha problem i flera år och jag var väldigt oroad ett tag. Jag kunde inte springa, hoppa, böja-att vara med på gympan kunde jag inte alltid heller. När det var som värst kunde jag inte ens gå upp för trappen till vårt vardagsrum.

 

Vi pratade med min moster Linda för att höra om hon hade nåt tips och hon tyckte absolut vi skulle behandla med laser för att bli av med inflammationen. Det blev så bra! Redan direkt efter lasern första gången kunde jag böja på knäna igen. Själva behandlingen gör inte ont heller. För varje behandling kände jag hur smärtorna avtog och jag kunde röra mig mer och mer.

 

Jag fick behandling några gånger under en längre tid och Linda tipsade även om en duktig sjukgymnast som gav mig övningar att stärka upp muskulaturen runt knäna.

Nu kan vi behandla nån gång då och då om jag får lite känning i knäna.

Jag är jättenöjd och kan verkligen rekommendera andra laser som behandling!

Pär

Jag fyllde 90 år den 20 januari i år. Jag fick en present jag uppskattar mycket, det var laserbehandlingar hos Linda. 
Jag har diabetes 2 och Parkinsons sjukdom (ca 8 år). Har även besvär med ryggen, röntgen visar att jag har en kompression och kotförskjutning.

 Parkinsons har gjort att jag ”släpar” fötterna när jag går, direkt efter första behandlingen lyfte jag fötterna, hade en normal gång. Har i flera år haft ständig värk i höger överarm, fick smörja med voltaren nu har även detta försvunnit. 

Jag har också blivit hård i magen av medicinerna, får ta laktulossirap varje dag. Efter andra laserbehandlingen kunde jag hoppa över sirapen flera dagar. Tar nu noll –> halv dos vid behov.

 Vid tredje behandlingen fick jag prova fachiavågsmassage. Det var positivt för mina axlar, efter behandlingen fick jag göra ”rullande” framåt-bakåt rörelser, kändes skönt som att spänningarna släppt.

 När jag tappar saker på golvet kan jag nu rätt smidigt ta upp det, en positiv överraskning!

Känner mig smidigare, mer rörlig i kroppen trots att jag är överviktig.

När vi var till fjälls under påskhelgen tog jag en skön promenad. Gick med rollatorn nedför en backe ca 600m, vände och gick 600m uppför backen utan längre vila. Det kändes bra! Fötterna släpade inte, gången kändes normal. 

Idag var jag på promenad, gick en tur på trottoaren ca 700m. Jag följde med frugan och vår hund ut på en åker där det var grästuvor och spårigt men jag KLARADE det, skön känsla!  

För mig är laser och faschiavågsbehandlingarna mycket positiva och då är det bara tre behandlingar jag tagit! 
Trots min höga ålder upplever jag detta uppiggande och stärkande.

 

Julia

Jag har länge haft problem med nacke och axlar pga mitt påfrestande arbete så när jag fick möjligheten att testa faschiavågsmassage nappade jag direkt. Och vilken känsla! Behandlingen var bara njutbar, jag som knappt tål när nån tar i mina axlar kunde lätt ha somnat under denna behandling. Vilken dröm att sen känna hur smidig jag blev på en gång. Underbart!

 

Jag ryser av välbehag och sen rinner smärtan bara av mig, typ. Skum men fantastisk känsla!

Sara

I höstas gick jag igenom en tuff period i livet. Heltidsstudier, två jobb och mycket privat ledde till sömnsvårigheter, inre stress och ångest. Linda tyckte då att vi skulle testa öronakupunktur. Som en återkommande kund under lång tid litade jag på Linda och vi testade. Och vilket fantastiskt resultat det gav!

 

Direkt efter att hon satt "fröna" kände jag ett inre lugn sprida sig i kroppen. Jag fick sedan sova min första natt på väldigt länge utan att vakna av stress och oro. Det gav även ett grymt resultat på den ångest jag upplevde. Den blev betydligt mildare och jag kunde hantera den på ett helt annat sätt då det lättare gick att bryta när jag kände att den höll på att "bubbla" upp. Detsamma gällande stressen, som blev hanterbar och inte lika påtaglig.

 

Idag återkommer jag med jämna mellanrum för öronakupunktur, trots att ovannämnda besvär inte längre finns. Behandlingen fungerar nämligen på det mesta så som värk, inflammationer, IBS osv. Rekomenderar detta starkt, precis som jag rekommenderar Linda oavsett om det gäller laser, fashiavåg eller öronakupunkt då alla tre behandlingsmetoder gett fantastiska resultat på mig och mina hundar.

Jeanette

I mitt jobb som personlig assistent måste man vara vaken & lyhörd hela tiden, vilket gör att jag hela tiden går på spänn. Kroppen går på högvarv så jag har ofta legat vaken på nätterna. Jag hade aldrig hört talas om öronakupunktur när Linda föreslog det, men kände jag ville ge det en chans. Linda har tidigare behandlat min hund och tack vare det räddat hundens ben så jag litar på henne.

 

Nu har jag både provat att bli nålad och fått fröplåster. Det har gett mycket bra resultat på mitt bäcken och på min ländrygg där jag har ett gammalt diskbråck. Från att ej vara rörlig kan jag nu både åka skidor och rida. Det kändes direkt på hästen att jag blivit bättre då hon slappnade av och även hon blev mer harmonisk.

 

Efter öronakupunkturen försvann min ständigt återkommande migrän och huvudvärk direkt. Jag somnar fort, sover djupt och hela nätterna. Känner mig så utvilad då jag vaknar! Mer lugn och harmonisk, har mer ork och energi.

 

Känslan att fått tillbaka min energi och ork är obeskrivlig!! För mig är det en självklarhet att numera gå på regelbundna behandlingar och investera i mig själv, när jag märker hur otroligt bra jag mår både psykiskt och fysiskt. Både man och barn är glada att slippa den trötta grinkärringen!!

Det har verkligen gjort under på mig och jag rekommenderar det verkligen!

Madelene

Jag har gått hos Linda under flera år för att behandla min hunds artros. Själv kämpar jag dagligen med efterbörderna av utbrändhet och stort stresspåslag.

 

En dag var det dags att åka till Linda för sista gången med min hund, hans sista helg hade kommit. Linda frågade om jag ville prova akupunkturstenarna i öronen. Jag är inte främmande för att prova nya saker, så visst! Hon satte stenar för muskelavslappnande och dämpande av ångest. Hon visste vilken utmanande helg jag hade framför mig. I början kände jag inte så mycket av stenarna men jag gnuggade på dom lite nu och då och efter 10-12 timmar började effekten komma. Jag var helt lugn i kroppen, kände mig stabil, stark och fokuserad. Jag kände att hela kroppen hade ett lugn och en inrebalans. Ibland sköljde det över mig att måndagen var nära, Måndagen då jag skulle ta bort min älskade vän. När jag kände att sorgen och stressen steg inombords och hjärtat började slå fortare rörde jag vid stenarna tog 3-4 djupa andetag, magi! Kände att kroppen direkt gick ner i varv och åter igen fick jag tillbaka lugnet. Jag var ledsen och hade sorg men jag hade balans, kände ett lugn. Otrolig känsla att ha i kroppen, helt magiskt. Allt eftersom dagarna gick och jag gnuggade på stenarna blev punkterna mer öm, jag satte igång nått i kroppen. Även efter att stenarna ramlat bort trycker jag på punkterna med naglarna för att snabbt och enkelt hitta tillbaka till den lugna stabila känslan i kroppen. Tack vare Linda och hennes intresse för alternativ medicin kunde jag ge min hund den bästa helgen. Tack Linda!

Julia

Häftigt hur man med så enkla medel som små frön som sätts på utvalda punkter i öronen i flera dagar kan påverka hela kroppen, inte bara fysiska krämpor utan också psykologiskt så man känner sig lugn och tillfreds.