Human

Human

Fashiavåg

 

Faschiavåg är en harmonisk massage som med pulseringar jobbar mjukgörande på muskulaturen. Snabbt och skonsamt jobbar den både ytligt och djupt och ger en långvarig effekt. Behandlingen är behaglig och passar även dig som är känslig för massage

Öronakupunktur

 

Öronakupunktur är en form av behandling som bygger på idén att kroppens olika organ och delar finns representerade med egna punkter på ytterörat, och att sjukdomar och besvär kan behandlas med akupunkturmetoder genom nålstick i örat. Liknande idéer, att en viss del av kroppen utgör ett mikrosystem av hela kroppen, finns t.ex inom zonterapi. Om man inte vill bli behandlad med nålar finns möjlighet att applicera små kulor alt fröplåster. Då kan man själv trycka på punkterna för att ex. smärtlindra sig under flera dagars tid.

 

Jag kan nu hjälpa dig som har problem med t.ex

 

- Smärta; akut och kronisk

- Muskel och ledbesvär

-Stress och stressrelaterade problem, utbrändhet, ångest, depressioner

- Sömnproblem

- Huvudvärk och Migrän

- Matsmältningsbesvär

- Menstruations-/övergångsbesväre

Laser

 

Jag jobbar med allra senaste tekniken inom laser. Världspatenterade MLS kombinerar och synkroniserar specifika laserljus vilket förstärker och ger snabbare antiinflammatorisk, cirkulatorisk och smärtlindrande effekt.

 

Lasern förbättrar även reparation, samt förnyar och återuppbygger vävnad. Rörelse, funktion och flexibilitet förbättras tack vare kollagenproduktion som ger bättre sen- och ligamentstyrka samt elasticitet.

 

Även ledkapsel, brosk och ledvätska drar nytta av laserljuset. Laser är en behandling utan biverkningar.

 

Laser används framgångsrikt på bland annat:

 

Kroniska problem:

- Stela leder

- Artros

- Inflammationer ex bihåleinflammation

- Rygg/nack- och disksmärtor

- Stel/kort muskulatur

 

Trauman:

- Svullnader

- Ärr & sår

 

Idrottsproblematik:

- Muskel-, sen-, & ligamentskador

- Hälseneproblematik

- Schlatterknä

Kinesiologitejpning

 

En mycket effektiv metod vid t.ex. idrottsskador, stukning, överansträngning, ryggskott, nackspärr, whiplashskador, diskbråck & foglossning.

 

Eftersom tejpen är elastisk möjliggör den full rörlighet i leden, jämfört med den traditionella tejpningen, där leder tejpas för stöd och stabilitet och ofta begränsar rörligheten.